Schrijnwerker Zoersel

Interieurbouw op maat bij Zoersel

Of u nu wil verbouwen, compleet van nul wil beginnen of onderhoudswerken wil realiseren, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert aandachtig naar uw wensen en zal steevast topkwaliteit afleveren. De ruime expertise van Glen Van Den Broeck gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen is een gouden combinatie. Door zijn veelzijdigheid en jarenlange ervaring met projecten in en rond Zoersel kan Van Den Broeck met alle soorten interieurbouw aan de slag. Schrijnwerker Glen Van Den Broeck onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en het feit dat hij goed luistert naar en meedenkt met de opdrachtgever. Bovendien kent hij de meest duurzame oplossingen voor iedere specifieke interieurbouw. Daarbij verliest hij de ideeën en wensen van de opdrachtgever nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Innovatieve en kwalitatieve interieurbouw

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck heeft bij zijn schrijnwerk oog voor het kleinste detail. Kortom, wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor iedere opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde interieurbouwrealisaties op zijn naam in Zoersel.

Totaalbenadering van interieurbouwprojecten

Omdat Van Den Broeck kan rekenen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnenschrijnwerk als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van kozijnen,binnendeuren, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitengewoon buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck aan één ding belang hecht, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is immers essentieel voor een slimme, duurzame oplossing bij iedere vorm van interieurbouw. Zeker wat betreft buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor het realiseren van uw droomproject.

Bij iedere vorm van timmerwerk en buitenschrijnwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de klant de beste keuzes te maken en het project snel en kundig te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een feilloze afwerking is zijn stokpaardje.

Slim en kwaliteitsvol binnenschrijnwerk

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een vlekkeloze afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met de klant streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.