Schrijnwerker Westerlo

Glen Van Den Broeck: een schrijnwerker met stielkennis bij Westerlo

Of u nu wil verbouwen, compleet van nul wil beginnen of onderhoudswerken wil realiseren, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert naar uw verhaal en zal steevast kwaliteit afleveren. De stielkennis van Glen Van Den Broeck gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen vormt een gouden combinatie. Door zijn totaalaanpak en ervaring met projecten in en rond Westerlo kan Van Den Broeck met alle soorten interieurbouw aan de slag. Glen Van Den Broeck, voor wie schrijnwerk een ware passie is, onderscheidt zich door zijn flexibele en constructieve werkwijze. Bovendien reikt hij de juiste duurzame oplossingen aan voor iedere specifieke case. Uiteraard verliest hij de ideeën en wensen van de opdrachtgever nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Schrijnwerk dat op en top af is

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van onschatbaar groot belang. Van Den Broeck realiseert alle soorten van interieurbouw met oog voor detail. Kortom, wie als particulier een betrouwbare, ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn vakkennis en veelzijdigheid creëert Van Den Broeck voor iedere interieurbouw de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde projecten op zijn naam in Westerlo.

Schrijnwerk met oog voor het geheel

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn vakkennis en inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, alles aangaande schrijnwerkerij, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een slimme, duurzame oplossing bij iedere vorm van interieurbouw. Zeker als het over buitenschrijnwerk gaat. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij alle vormen van timmerwerk en buitenschrijnwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de opdrachtgever de slimste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een vlekkeloze afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de bovenste plank

Parket, laminaat, dressings,… Voor alle houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck prachtig binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de allerbeste materialen. Samen met u streeft de gepassioneerde schrijnwerker naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.