Schrijnwerker Turnhout

Van Den Broeck: expert in divers schrijnwerk met ervaring bij Turnhout

Of u nu voor nieuwbouw of voor renovatie of onderhoud kiest, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert aandachtig naar uw wensen en zal steevast topkwaliteit afleveren. De stielkennis van Glen Van Den Broeck gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen vormt een gouden combinatie. Door zijn totaalaanpak en ervaring met projecten in en rond Turnhout kan Van Den Broeck met alle soorten interieurbouw aan de slag. Glen Van Den Broeck, voor wie schrijnwerk een ware passie is, onderscheidt zich door zijn flexibele en constructieve werkwijze. Bovendien reikt hij de juiste duurzame oplossingen aan voor iedere specifieke case. Uiteraard verliest hij de ideeën en wensen van de klant nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Innovatieve en kwalitatieve interieurbouw

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck realiseert alle vormen van interieurbouw met oog voor detail. Kortom, wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn vakkennis en veelzijdigheid creëert Van Den Broeck voor iedere opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde projecten op zijn naam in Turnhout.

Schrijnwerk met oog voor het geheel

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn vakkennis en inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsen van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van kozijnen,binnendeuren, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, alles aangaande interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u met plezier van dienst.

Buitengewoon buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is immers essentieel voor een duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker als het over buitenschrijnwerk gaat. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw droomproject.

Bij iedere vorm van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in samenspraak met de klant de beste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een feilloze afwerking is zijn stokpaardje.

Slim en kwaliteitsvol binnenschrijnwerk

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle soorten houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een vlekkeloze afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde schrijnwerker naar het beste eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.