Schrijnwerker Retie

Piekfijne interieurbouw van topkwaliteit bij Retie

Glen Van Den Broeck is een vakman die volgens de regels van de kunst de meest uiteenlopende opdrachten aankan. Nauwgezet en efficiënt realiseert de stielman renovaties, verbouwingen en onderhoudswerk. Telkens met een piekfijn afgewerkt eindresultaat. Als een echte ‘allrounder’ levert Glen Van Den Broeck steevast maatwerk naar wens van de klant. Met veel kunde weet Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck voor iedere specifieke interieurinrichting de meest geschikte materialen, stijl en aanpak te kiezen. Dat altijd met robuuste kwaliteitsvolle en duurzame materialen die jarenlang meegaan. Glen Van Den Broeck maakt dankzij zijn enorme expertise zowel qua werkwijze als qua materiaalsoorten de juiste keuzes in functie van wat de opdrachtgever wenst.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Schrijnwerk dat op en top af is

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck heeft bij zijn schrijnwerk oog voor het kleinste detail. Kortom, wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor elke opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat dat 100% geslaagd is, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde projecten op zijn naam in Retie.

Totaalaanpak voor interieurbouw

Omdat Van Den Broeck kan rekenen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van parket en laminaat, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitengewoon buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck aan één ding belang hecht, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker bij buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij alle vormen van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de klant de beste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, houten poorten, omheiningen, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een feilloze afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de bovenste plank

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de allerbeste materialen. Samen met de klant streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het beste eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.