Schrijnwerker Olen

Interieurbouw op maat van de klant bij Olen

Of u nu wil verbouwen, compleet van nul wil beginnen of onderhoudswerken wil realiseren, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert naar uw verhaal en zal gegarandeerd topkwaliteit afleveren. De ruime expertise van Glen Van Den Broeck in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen vormt een gouden combinatie. Door zijn totaalaanpak en ervaring met projecten in en rond Olen kan Van Den Broeck met alle soorten schrijnwerk aan de slag. Schrijnwerker Glen Van Den Broeck onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en het feit dat hij goed luistert naar en meedenkt met de opdrachtgever. Bovendien reikt hij de juiste duurzame oplossingen aan voor iedere specifieke interieurbouw. Uiteraard verliest hij de ideeën en wensen van de opdrachtgever nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Schrijnwerk dat op en top af is

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck heeft bij zijn schrijnwerk oog voor het kleinste detail. Kortom, wie als particulier een betrouwbare, ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn vakkennis en veelzijdigheid creëert Van Den Broeck voor iedere opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat dat 100% geslaagd is, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde interieurbouwrealisaties op zijn naam in Olen.

Schrijnwerk met oog voor het geheel

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnenschrijnwerk als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, alles aangaande schrijnwerkerij, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit

Als Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck aan één ding belang hecht, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een slimme, duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker bij buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor het realiseren van uw project.

Bij alle vormen van timmerwerk en buitenschrijnwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de opdrachtgever de juiste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, houten poorten, omheiningen, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een feilloze afwerking is zijn stokpaardje.

Slim en kwaliteitsvol binnenschrijnwerk

Parket, laminaat, dressings,… Voor al deze houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met u streeft de gepassioneerde schrijnwerker naar het beste eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.