Schrijnwerker Nijlen

Van Den Broeck: interieurbouw met kennis van zaken bij Nijlen

Glen Van Den Broeck is een gepassioneerde, veelzijdige schrijnwerker die volgens de regels van de kunst de meest uiteenlopende opdrachten aankan. Met grote deskundigheid realiseert de ervaren vakman renovaties, verbouwingen en onderhoudswerk. Telkens met een piekfijn afgewerkt eindresultaat. Kwaliteitsvol maatwerk 100% naar wens van de opdrachtgever, dat is waar Van Den Broeck naar streeft. Met veel kunde weet Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck voor iedere specifieke interieurinrichting de juiste materialen, stijl en aanpak te kiezen. Dat altijd met stevige kwaliteitsvolle en duurzame materialen die jarenlang meegaan. Glen Van Den Broeck maakt dankzij zijn enorme expertise zowel qua werkwijze als qua materiaalsoorten de juiste keuzes in functie van wat de opdrachtgever wenst.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Maatwerk

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van onschatbaar groot belang. Van Den Broeck realiseert alle soorten van schrijnwerk of interieurbouw met oog voor detail. Wie als particulier een betrouwbare, ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor elke interieurbouw de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat dat 100% geslaagd is, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde interieurbouwrealisaties op zijn naam in Nijlen.

Totaalaanpak voor interieurbouw

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn vakkennis en inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitengewoon buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker als het over buitenschrijnwerk gaat. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij iedere vorm van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de klant de slimste keuzes te maken en het project snel en kundig te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een perfecte afwerking is zijn stokpaardje.

Slim en kwaliteitsvol binnenschrijnwerk

Laminaat, parket, dressings,… Voor al deze houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met u streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.