Schrijnwerker Mol

Piekfijne interieurbouwwerken van hoog niveau bij Mol

Van Den Broeck levert met precisie schrijnwerkerij op maat. Hij verzorgt met grote kunde en efficiëntie alle binnen- en buitenschrijnwerk/timmerwerk van uw woning. Daarbij maakt hij gebruikt van de modernste technieken en de meest hoogwaardige materialen. Als deskundig schrijnwerker is hij technisch zeer onderlegd en hij is volledig mee met de nieuwste technieken en innovaties.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Schrijnwerk dat op en top af is

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck heeft bij zijn schrijnwerk oog voor het kleinste detail. Kortom, wie als particulier een betrouwbare, ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn vakkennis en veelzijdigheid creëert Van Den Broeck voor iedere opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft al tal van mooie interieurbouwrealisaties op zijn naam in Mol.

Totaalaanpak voor interieurbouw

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn vakkennis en inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnenschrijnwerk als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van parket en laminaat, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, het hele gamma van schrijnwerkerij, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is immers essentieel voor een slimme, duurzame oplossing bij iedere vorm van interieurbouw. Zeker bij buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor het realiseren van uw project.

Bij iedere vorm van timmerwerk en buitenschrijnwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de opdrachtgever de juiste keuzes te maken en het project snel en kundig af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een perfecte afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de beste kwaliteit

Parket, laminaat, dressings,… Voor al deze houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de allerbeste materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het beste eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.