Schrijnwerker Lille

Van Den Broeck: expert in divers schrijnwerk met stielkennis in de buurt van Lille

Of u nu wil verbouwen, compleet van nul wil beginnen of onderhoudswerken wil realiseren, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert aandachtig naar uw wensen en zal gegarandeerd kwaliteit afleveren. De ruime expertise van Glen Van Den Broeck gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen vormt een gouden combinatie. Door zijn veelzijdigheid en jarenlange ervaring met projecten in en rond Lille kan Van Den Broeck met alle soorten interieurbouw aan de slag. Schrijnwerker Glen Van Den Broeck onderscheidt zich door zijn flexibele en constructieve werkwijze. Bovendien kent hij de meest duurzame oplossingen voor iedere specifieke interieurbouw. Daarbij verliest hij de ideeën en wensen van de klant nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Innovatieve en kwalitatieve interieurbouw

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van onschatbaar groot belang. Van Den Broeck realiseert alle soorten van schrijnwerk of interieurbouw met oog voor detail. Kortom, wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor elke interieurbouw de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde interieurbouwprojecten op zijn naam in Lille.

Totaalaanpak voor interieurbouw

Omdat Van Den Broeck kan rekenen op zijn vakkennis en inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnenschrijnwerk als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van parket en laminaat, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u met plezier van dienst.

Duurzaam en mooi buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is immers essentieel voor een duurzame oplossing bij iedere vorm van interieurbouw. Zeker als het over buitenschrijnwerk gaat. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij alle vormen van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de opdrachtgever de juiste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, houten poorten, omheiningen, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een vlekkeloze afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de beste kwaliteit

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle soorten houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.