Schrijnwerker Kasterlee

Glen Van Den Broeck: een schrijnwerker met kennis van zaken bij Kasterlee

Glen Van Den Broeck is een vakman die volgens de regels van de kunst verschillende soorten schrijnwerkopdrachten aankan. Nauwgezet en efficiënt realiseert de stielman renovaties, verbouwingen en onderhoudswerk. Telkens met een piekfijn afgewerkt eindresultaat. Als een echte ‘allrounder’ levert Glen Van Den Broeck steevast maatwerk naar wens van de klant. Met veel kunde weet Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck voor iedere specifieke interieurinrichting de meest geschikte materialen, stijl en aanpak te kiezen. Dat altijd met robuuste kwalitatieve en duurzame materialen die jarenlang meegaan. Glen Van Den Broeck maakt dankzij zijn enorme expertise zowel qua werkwijze als qua materiaalsoorten de juiste keuzes in functie van wat de opdrachtgever wenst.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Magistraal maatwerk

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck realiseert alle vormen van interieurbouw met oog voor detail. Kortom, wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor iedere interieurbouw de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde projecten op zijn naam in Kasterlee.

Totaaloplossingen op maat

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsen van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, alles aangaande interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Duurzaam en mooi buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een slimme, duurzame oplossing bij iedere vorm van interieurbouw. Zeker wat betreft buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij iedere vorm van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in samenspraak met de opdrachtgever de slimste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een perfecte afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de beste kwaliteit

Laminaat, parket, dressings,… Voor al deze houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck prachtig binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het beste eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.