Schrijnwerker Herselt

Piekfijne interieurbouw van hoog niveau bij Herselt

Of u nu wil verbouwen, compleet van nul wil beginnen of onderhoudswerken wil realiseren, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert naar uw verhaal en zal gegarandeerd topkwaliteit afleveren. De stielkennis van Glen Van Den Broeck gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen vormt een gouden combinatie. Door zijn veelzijdigheid en jarenlange ervaring met projecten in en rond Herselt kan Van Den Broeck met alle soorten interieurbouw aan de slag. Glen Van Den Broeck, voor wie schrijnwerk een ware passie is, onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en het feit dat hij goed luistert naar en meedenkt met de opdrachtgever. Bovendien reikt hij de juiste duurzame oplossingen aan voor iedere specifieke interieurbouw. Uiteraard verliest hij de ideeën en wensen van de opdrachtgever nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Magistraal maatwerk

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck realiseert alle soorten van interieurbouw met oog voor detail. Wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor iedere opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat dat 100% geslaagd is, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde projecten op zijn naam in Herselt.

Totaalaanpak voor interieurbouw

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van kozijnen,binnendeuren, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Duurzaam en mooi buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een slimme, duurzame oplossing bij iedere vorm van interieurbouw. Zeker wat betreft buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor het realiseren van uw project.

Bij alle vormen van timmerwerk en buitenschrijnwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de opdrachtgever de slimste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, houten poorten, omheiningen, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een feilloze afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de beste kwaliteit

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met u streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.