Schrijnwerker Herentals

Precisie(schrijn)werk op maat van de klant bij Herentals

Van Den Broeck levert precisieschrijnwerk op maat van de klant. Hij verzorgt met grote kunde en efficiëntie alle binnen- en buitenschrijnwerk/timmerwerk van uw woning. Daarbij maakt hij gebruikt van de modernste technieken en de meest hoogwaardige materialen. Als deskundig en professioneel schrijnwerker is hij technisch zeer onderlegd en hij is volledig mee met de nieuwste technieken en innovaties.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Schrijnwerk dat op en top af is

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck realiseert alle vormen van schrijnwerk of interieurbouw met oog voor detail. Kortom, wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor elke opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat dat 100% geslaagd is, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft al tal van mooie interieurbouwprojecten op zijn naam in Herentals.

Totaaloplossingen op maat

Omdat Van Den Broeck kan rekenen op zijn vakkennis en inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnenschrijnwerk als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van parket en laminaat, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, alles aangaande interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitengewoon buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is immers essentieel voor een duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker bij buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij alle vormen van timmerwerk en buitenschrijnwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de opdrachtgever de slimste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een vlekkeloze afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de bovenste plank

Parket, laminaat, dressings,… Voor alle soorten houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck prachtig binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de allerbeste materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.