Schrijnwerker Grobbendonk

Van Den Broeck: interieurbouw met ervaring bij Grobbendonk

Glen Van Den Broeck is een gepassioneerde, veelzijdige schrijnwerker die volgens de regels van de kunst verschillende soorten schrijnwerkopdrachten aankan. Met grote deskundigheid realiseert de stielman renovaties, verbouwingen en onderhoudswerk. Het resultaat is iedere keer mooi afgewerkte interieurbouw. Kwaliteitsvol maatwerk 100% naar wens van de opdrachtgever, dat is waar Van Den Broeck naar streeft. Met veel kunde weet Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck voor iedere specifieke interieurinrichting de meest geschikte materialen, stijl en aanpak te kiezen. Dit alles steeds met stevige kwaliteitsvolle en duurzame materialen die jarenlang meegaan. Glen Van Den Broeck maakt dankzij zijn enorme expertise zowel qua materialen als qua aanpak de juiste keuzes in functie van wat de klant wenst.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Maatwerk

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. De juiste materiaalkeuze en een piekfijne afwerking zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck realiseert alle vormen van interieurbouw met oog voor detail. Wie als particulier een betrouwbare, ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn vakkennis en veelzijdigheid creëert Van Den Broeck voor elke opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat dat 100% geslaagd is, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft al tal van mooie interieurbouwrealisaties op zijn naam in Grobbendonk.

Totaalaanpak voor interieurbouw

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsen van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van binnendeuren, kozijnen, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, alles aangaande schrijnwerkerij, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u met plezier van dienst.

Duurzaam en mooi buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een slimme, duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker bij buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor het realiseren van uw project.

Bij iedere vorm van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in samenspraak met de opdrachtgever de beste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, houten poorten, omheiningen, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een feilloze afwerking is zijn stokpaardje.

Slim en kwaliteitsvol binnenschrijnwerk

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck prachtig binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een vlekkeloze afwerking in de allerbeste materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde schrijnwerker naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.