Schrijnwerker Geel

Van Den Broeck: expert in divers schrijnwerk met stielkennis bij Geel

Of u nu wil verbouwen, compleet van nul wil beginnen of onderhoudswerken wil realiseren, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert aandachtig naar uw wensen en zal gegarandeerd topkwaliteit afleveren. De ruime expertise van Glen Van Den Broeck in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen vormt een gouden combinatie. Door zijn totaalaanpak en ervaring met projecten in en rond Geel kan Van Den Broeck met alle soorten interieurbouw aan de slag. Schrijnwerker Glen Van Den Broeck onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en het feit dat hij goed luistert naar en meedenkt met de opdrachtgever. Bovendien kent hij de meest duurzame oplossingen voor iedere specifieke interieurbouw. Daarbij verliest hij de ideeën en wensen van de opdrachtgever nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Innovatieve en kwalitatieve interieurbouw

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van onschatbaar groot belang. Van Den Broeck heeft bij zijn schrijnwerk oog voor het kleinste detail. Kortom, wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor iedere opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat dat 100% geslaagd is, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft al tal van mooie interieurbouwrealisaties op zijn naam in Geel.

Schrijnwerk met oog voor het geheel

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, keuken, dressing, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van laminaat en parket, plaatsen van kozijnen,binnendeuren, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u met plezier van dienst.

Duurzaam en mooi buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is immers essentieel voor een duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker wat betreft buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij iedere vorm van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de opdrachtgever de beste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een perfecte afwerking is zijn stokpaardje.

Wondermooi binnenschrijnwerk

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle soorten houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de meest geschikte materialen. Samen met u streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.