Schrijnwerker Dessel

Piekfijne interieurbouw van hoog niveau bij Dessel

Of u nu wil verbouwen, compleet van nul wil beginnen of onderhoudswerken wil realiseren, schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck luistert aandachtig naar uw wensen en zal steevast topkwaliteit afleveren. De ruime expertise van Glen Van Den Broeck gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen is een gouden combinatie. Door zijn totaalaanpak en ervaring met projecten in en rond Dessel kan Van Den Broeck met alle soorten schrijnwerk aan de slag. Schrijnwerker Glen Van Den Broeck onderscheidt zich door zijn flexibele en constructieve werkwijze. Bovendien reikt hij de juiste duurzame oplossingen aan voor iedere specifieke case. Uiteraard verliest hij de ideeën en wensen van de opdrachtgever nooit uit het oog.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Schrijnwerk dat op en top af is

Kwaliteit en duurzaamheid vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van onschatbaar groot belang. Van Den Broeck realiseert alle vormen van schrijnwerk of interieurbouw met oog voor detail. Wie als particulier een betrouwbare, ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, zit bij Glen Van Den Broeck gebeiteld.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor elke interieurbouw de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft talloze geslaagde interieurbouwprojecten op zijn naam in Dessel.

Schrijnwerk met oog voor het geheel

Omdat Van Den Broeck kan rekenen op zijn vakkennis en inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnenschrijnwerk als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsen van een ‘vals plafond’, leggen van parket en laminaat, plaatsen van kozijnen,binnendeuren, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de juiste houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een slimme, duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker wat betreft buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw project.

Bij alle vormen van timmerwerk en buitenschrijnwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in samenspraak met de klant de slimste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Van Den Broeck netjes volgens de regels van de kunst. Een feilloze afwerking is zijn stokpaardje.

Binnenschrijnwerk van de bovenste plank

Parket, laminaat, dressings,… Voor alle soorten houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck prachtig binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een vlekkeloze afwerking in de allerbeste materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde schrijnwerker naar het beste eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.