Schrijnwerker Beerse

Hoogstaande interieurbouw van hoog niveau bij Beerse

Van Den Broeck levert met precisie schrijnwerkerij op maat. Hij verzorgt met grote kunde en efficiëntie alle timmer- en schrijnwerk zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw woning. Daarbij maakt hij gebruikt van de nieuwste technieken en de meest hoogwaardige materialen. Als deskundig en professioneel schrijnwerker is hij technisch erg onderlegd en hij is volledig mee met de nieuwste trends en technieken.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Schrijnwerk dat op en top af is

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van onschatbaar groot belang. Van Den Broeck heeft bij zijn schrijnwerk oog voor het kleinste detail. Wie als particulier een ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor iedere interieurbouw de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft al tal van mooie projecten op zijn naam in Beerse.

Totaalaanpak voor interieurbouw

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van parket en laminaat, plaatsen van kozijnen,binnendeuren, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, overkapping, terras, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u met plezier van dienst.

Buitenschrijnwerk van topkwaliteit

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste gebruik van hout. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is immers essentieel voor een slimme, duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker als het over buitenschrijnwerk gaat. Met plezier gebruikt Van Den Broeck al zijn stielkennis om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw droomproject.

Bij iedere vorm van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in overleg met de klant de juiste keuzes te maken en het project snel en kundig af te ronden. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), terrassen, balustrades, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een perfecte afwerking is zijn stokpaardje.

Wondermooi binnenschrijnwerk

Laminaat, parket, dressings,… Voor alle houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck kwalitatief binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een mooie afwerking in de allerbeste materialen. Samen met koning klant streeft de gepassioneerde schrijnwerker naar het best mogelijke eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.