Schrijnwerker Arendonk

Precisie(schrijn)werk op maat van de klant bij Arendonk

Van Den Broeck levert met precisie schrijnwerkerij op maat van de klant. Hij verzorgt volgens de regels van de kunst alle timmer- en schrijnwerk zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw woning. Daarbij maakt hij gebruikt van de nieuwste technieken en de meest hoogwaardige materialen. Als deskundig schrijnwerker is hij technisch erg onderlegd en hij is volledig mee met de nieuwste technieken en innovaties.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Lees meer

Meesterlijk maatwerk

Duurzaamheid en kwaliteit vormen mee de rode draad in het verhaal van Schrijnwerkerij Glen Van Den Broeck. Een piekfijne afwerking en zorgvuldig uitgekozen materialen zijn van primordiaal belang. Van Den Broeck heeft bij zijn schrijnwerk oog voor het kleinste detail. Wie als particulier een betrouwbare, ervaren en tegelijkertijd moderne schrijnwerker zoekt, is bij Glen Van Den Broeck aan het juiste adres.

Dankzij zijn veelzijdigheid, vakkennis en vaardigheid creëert Van Den Broeck voor iedere opdracht de beste oplossing. Pas wanneer de klant achterblijft met een eindresultaat waarmee hij/zij jaren. gebeiteld zit, is de schrijnwerker tevreden. Van Den Broeck heeft al tal van mooie interieurbouwrealisaties op zijn naam in Arendonk.

Totaaloplossingen op maat

Omdat Van Den Broeck kan vertrouwen op zijn opgebouwde expertise en prima inzicht, hoeft hij geen enkele opdracht uit de weg te gaan. Zowel voor binnen- als voor buitenschrijnwerk. Of het nu gaat om een maatkast, dressing, keuken, een meubel, plaatsing van gevelbekleding, bekleden van stalen poortkaders, plaatsing van een ‘vals plafond’, leggen van parket en laminaat, plaatsen van kozijnen,binnendeuren, plaatsen van lambrisering, plaatsen badkamermeubels, plaatsen van een bijgebouw in de tuin, terras, overkapping, kortom, het hele gamma van interieurbouw, Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck is u maar al te graag van dienst.

Buitengewoon buitenschrijnwerk

Als Schrijnwerkerij Van Den Broeck van één ding verstand heeft, dan is het wel het juiste houtgebruik. De keuze van de meest geschikte houtsoorten en materialen is altijd cruciaal voor een duurzame oplossing bij elke vorm van interieurbouw. Zeker wat betreft buitenschrijnwerk. Met plezier gebruikt Van Den Broeck zijn expertise om u advies op maat te geven voor de realisatie van uw droomproject.

Bij iedere vorm van buitenschrijnwerk en timmerwerk aan de buitenkant van uw woning of tuin(huis) weet Van Den Broeck in samenspraak met de klant de beste keuzes te maken en het project op efficiënte wijze te realiseren. Plaatsing van gevelbekleding, omheiningen, houten poorten, bekleden van stalen poortkaders (om een ‘houtlook’ te creëren), afrasteringen, balustrades, terrassen, skeletconstructies of overkappingen realiseert Glen Van Den Broeck volledig volgens de regels van de kunst. Een perfecte afwerking is zijn stokpaardje.

Slim en kwaliteitsvol binnenschrijnwerk

Parket, laminaat, dressings,… Voor alle houten interieurproducten biedt Schrijnwerkerij Glen Van den Broeck prachtig binnenschrijnwerk en interieurmaatwerk met een vlekkeloze afwerking in de allerbeste materialen. Samen met u streeft de gepassioneerde Glen Van Den Broeck naar het beste eindresultaat. Tot de klant 100% tevreden is.